Praktische informatie

Bereikbaarheid van de Eerebegraafplaats

Zeeweg afgesloten

Om 18.15 uur wordt de Zeeweg ter hoogte van de Militairenweg voor auto’s en fietsen afge­sloten. Als u toch per auto of fiets naar de begraafplaats wilt gaan moet u vóór 18.15 uur gepasseerd zijn.

Busverbinding

Vanaf 20.10 uur onderhoudt Connexxion een lijnbusdienst van de ingang van de Eerebegraafplaats naar het terrein Brouwerskolkweg en het station Haarlem. De ritprijs is die van een gewone lijndienst.

Bereikbaarheid van het terrein/werf van Publieke Werken op de Brouwerskolkweg

  • per fiets: een fietsenstalling is aanwezig;
  • per bus: van het station Haarlem met buslijn 81, richting Zandvoort, halte Brouwers-kolkweg­;
  • per trein: tot station Overveen, van daaruit ca. 5 minuten lopen. Zie voor de route hieronder.
  • Per auto, parkeren bij het Sportcomplex Tetterode aan de Tetterodeweg. Zie hieronder.

Beperkt parkeren op de Eerebegraafplaats

De parkeerplaats van de Eerebegraafplaats heeft een beperkte capaciteit. De parkeerplaats is gereserveerd voor nabestaanden voor wie het niet mogelijk is om aan de Stille Tocht deel te nemen. Anderen kunnen hun auto kwijt op het parkeerterrein van het Sportcomplex Tetterode en aan de kop van de Zeeweg (Bloemendaalse strand).

Parkeren

Bij voorkeur op het parkeerterrein van het Sportcomplex Tetterode aan de Tetterodeweg. Op het terrein van Publieke Werken kan slechts zeer beperkt geparkeerd worden. Het Sportcomplex Tetterode is te bereiken door het dorp Overveen in te rijden, langs de winkel van Albert Heijn en het station Overveen met aan de linkerhand de spoorlijn. U bevindt zich dan op de Tetterodeweg. Steeds links aanhouden. U ziet rechts het bord: Sport complex Tetterode.

Speciaal vervoer van het terrein van Publieke Werken naar de Eerebegraafplaats en terug, en op de Eerebegraafplaats zelf

Vanaf het parkeerterrein is voor mensen die slecht ter been zijn speciaal vervoer naar de Eerebegraafplaats. Graag vooraf aanmelden, telefoon: 023 – 527 73 66.